Evenemangsledning

 

evenemangsledningKonferens eller kick-off, utställning eller mässa, festival eller marknad? Med en stor skopa innovation och mångårig erfarenhet av projektledning av olika evenemang hjälper vi våra kunder att skapa unika arrangemang – och upplevelser att minnas. Från koncept till genomförande ser vi till att projektet drivs framåt, att tidsramar och budget hålls och inte minst att engagemang och entusiasm från alla involverade tillvaratas på bästa sätt.

Hälsovecka i Haninge kommun

Under en hel vecka i maj 2013, kraftsamlade företag verksamma inom ”hälsa- och idrott” i Haninge kommun för att lyfta fram hälsa och välbefinnande. Utvalda ”hälsopiloter” fick möjlighet att träna sig i form under 8 veckor och blogga om sina framsteg på kommunens hemsida. Över 50 företag erbjöd ”prova-på” aktiviter under veckan, allt från ridning och yoga till fotbehandlingar och löpträning, vilket engagerade hundratals medborgare i kommunen.

Tätort och landsbygd möts i projektet ”Matlandet Sverige” – ett nationell initiativ som blir lokal verklighet

Ett av förra höstens höjdpunkter var Haninge kommuns statsning på ”Sverige – det nya matlandet”. Projektet inkluderade bl. a Branschsamråd, Inspirationsseminarium, Matmästerskap och utställningar. ”Matveckan” avslutades med en bondemarknad där primärproducenter, intresseföreningar och försäljare av närproducerade produkter träffades för att visa upp sin verksamhet och sälja produkter till allmänheten. Ett fantastiskt exempel på hur ett nationellt initiativ blir verklighet på lokal nivå.

EU-parlamentariker Anna-Maria Corazza Bildt, Handelsminister Eva Björling och Alexandra Anstrell (M), ansvarig politiker för initiativet öppnar Inspirationsseminariet under Matveckan.

Nyheter och Trender

Tillväxtverket utser prioriterade områden för destinationsutveckling

Läs debattartikel i DI

Financial Times listar Sverige bland 8 hetaste resemålen 2012

När Financial Times listar årets åtta hetaste resmål nämns Burma, Papua Nya Guinea, Zambia – och Sverige.

Financial Times har låtit en panel av chefer i resebranschen välja 2012 års hetaste resmål. Resultatet är en lista med åtta länder: Zambia, Panama, Etiopien, Papua Nya Guinea, Burma, Mozambique, Argentina och Sverige.

Nordisk mat, design och Millenium-böckerna nämns som orsaker till Sveriges ökade popularitet, men Stockholm kallas också en perfekt helgdestination med boutique-hotell och restauranger i världsklass.

Haninge, en del av ”Sverige – det nya Matlandet”

Nationellt initiativ blev verklighet i Haninge. SbN Projektledning ledde projektet som gick av stapeln 10-16 oktober, 2011. Läs mer…